(+34) 965 873 775 (+34) 626 118 695
Uitgebreid zoeken

Attracties Benidorm en de Costa Blanca

Uw appartement is een prima uitgangspunt om de prachtige Costa Blanca te verkennen. Hier zult u zich gegarandeerd niet vervelen!

Wij laten u via onze website graag kennismaken met een aantal mogelijkheden tot uitstapjes in de directe omgeving, waar zowel kinderen als volwassenen veel plezier aan zullen beleven. Buiten de veelzijdige attracties die Benidorm zelf te bieden heeft, kunt u op slechts enige kilometers richting binnenland, kennismaken met het oorspronkelijke Spanje. Hier vindt u adembenemende berglandschappen en nog authentieke bergdorpjes, die de sfeer ademen van lang vervlogen tijden. Dagtrips in de omgeving per Jeep, Mountainbike of te voet, kunnen via diverse kantoren in Benidorm gereserveerd worden.

Ook zijn er reisjes per bus voor 1 of meerdere dagen naar andere steden in Spanje te boeken. Zeer aan te bevelen als u hier voor langere tijd verblijft of bijvoorbeeld tijdens het overwinteren.

 

Benidorm Palace – Internationale live dansshows met diner & wijn

In dit theater worden verschillende avonden per week live shows opgevoerd, die voor elke smaak wat te bieden hebben: van de Spaanse Flamenco tot Keltische dansen en ander vermaak. In de grote, prachtig ingerichte zaal die al naar gelang de buitentemperatuur gekoeld of verwarmd wordt, kunnen tot 1.500 personen plaatsnemen. Tijdens de optredens kunt u een drankje bestellen. U kunt kiezen uit het zien van alleen de show, of ook reserveren voor het diner met wijn, dat eraan voorafgaat. Meer informatie over het huidige programma vindt u op benidorm-palace.com

Aqualandia

Aqualandia in Benidorm is een groot waterpretpark voor de hele familie! Er zijn 17 verschillende glijbanen, 12 zwembaden en 10 waterspeeltoestellen voor de kinderen. Verder is er een restaurant, cafetaria en snackbar. Aqualandia is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur, van mei tot oktober.
De actuele toegangsprijzen staan op de website van Aqualandia, deze vindt u hier.

Mundomar

Dit natuurpark biedt dierenvrienden van alle leeftijden een zeer afwisselend programma. Tijdens een wandeling door het prachtige park worden er op verschillende punten van allerlei dierenshows opgevoerd, o.a. met zeehonden, papegaaien en dolfijnen. Verder is er een speeltuin en een restaurant. De actuele toegangsprijzen en openingstijden staan op de website van Mundomar. Deze vindt u hier.

Terra Natura

Een 32 hectare grote dierentuin met waterpretpark, waar ongeveer 1.500 dieren verblijven. De werelddelen waar deze dieren vandaan komen, zijn natuurgetrouw nagebootst, zodat zij zich hier thuis voelen. Meer informatie vindt u bij terranatura.com

Terra Mítica

Dit uitgebreide pretpark omvat 5 verschillende thema’s. Hier kunt u bijvoorbeeld door het oude Griekenland, Rome of Egypte slenteren en daarbij verschillende attractie’s uitproberen, zoals bijvoorbeeld de reuzenachtbaan ‘Magnus Colossus’. Naast van allerlei verdere attractie’s zoals o.a. de Vrije-val-toren of de waterbanen, worden er onderweg ook tal van spektakels opgevoerd. Verder zijn er van allerlei restaurants, bars en terrassen. Uitgebreide informatie over Terra Mitica vindt u hier